Eddy is te koop

De afgelopen jaren is hard gewerkt om de robot én zijn maak- en gebruiksomgeving te verfijnen. Eddy is klaar en staat te popelen om zijn entree te maken in het Nederlandse en Belgische basisonderwijs! En over niet al te lange tijd kunnen ook de Engelse en Amerikaanse basisschoolleerlingen profiteren van dit vernieuwende onderwijsleermiddel. Met de introductie geven de Rolf groep en Hogeschool de Kempel het startsein voor een stralende toekomst voor Eddy, een toekomst waarin vele leerkrachten en nog veel meer leerlingen de vruchten gaan plukken van de kennismaking met robotica in het onderwijs.


Met Eddy heb je de beschikking over een uniek en vernieuwend onderwijsleermiddel, boordevol toepassingen. Zo gebruikt Eddy beeldherkenningssoftware die speciaal voor dit doel is ontwikkeld. En in een database kun je gaandeweg een prachtige verzameling van activiteiten opbouwen!
De totale kosten voor de aanschaf van Eddy, inclusief de maak- en gebruiksomgeving en training zijn € 10.000,-.

Bij de aanschaf zijn inbegrepen:

Eddy de onderwijsrobot

NAO-robot Eddy is speciaal ontwikkeld voor gebruik in het onderwijs. Hoewel met zijn 58 centimeter klein van stuk, Eddy's kwaliteiten zijn vrijwel onbeperkt. De garantie op de robot is standaard 2 jaar.

Maak- en gebruiksomgeving

Het gebruik van de maak- en gebruiksomgeving is inbegrepen bij de aanschaf. Via deze omgeving kunnen leerkrachten lessen met Eddy ontwikkelen én delen met collega's.

Uitgebreide training

Als je besluit om Eddy aan te schaffen, krijg je een uitgebreide basistraining, gericht op het werken met de maak- en gebruiksomgeving.

Optioneel

Optioneel zijn een uitbreiding van de garantieperiode en extra trainingen. Ook kun je een robuuste transportkoffer kopen om de robot veilig in op te bergen en vervoeren.

Hoe bestel je Eddy?

Eddy is alleen te bestellen bij de Rolf groep. Als je interesse hebt, vul dan het contactformulier in en we nemen contact met je op.